Vergelijk alle makelaars in Nijmegen

{{ agency.places[0].name }} (+{{ agency.pretty_distance }}km)
{{ agency.rating }}/10 {{ agency.rating_count }} beoordelingen
€ {{ agency.pretty_costs }}

Nijmegen: stad, cultuur en natuur

Wonen in Nijmegen biedt het beste van drie werelden: stad, cultuur en natuur. Nijmegen telt 176.162 inwoners en is daarmee de grootste stad van de provincie Gelderland.

Nijmegen staat bekend als een van de oudste steden van Nederland en heeft dan ook een rijke historie die teruggaat naar de Romeinse tijd. Deze geschiedenis komt tot leven in de vele musea die Nijmegen te bieden heeft en ook op straat wordt u dagelijks herinnerd aan lang vervlogen tijden. Duik bijvoorbeeld eens achter de Stevenskerk de smalle straatjes in, en u waant zich weer terug in de Middeleeuwen.

Nijmegen mag dan wel een oude stad zijn, de tienduizenden (oud)studenten geven de stad een eigentijdse sfeer. Daarnaast zijn er talloze evenementen, festivals en unieke hotspots die zorgen voor levendigheid in de stad. Het meest bekende evenement is toch wel het grootste wandelevenement ter wereld, de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen.

Heeft u genoeg van de drukte van de stad? Vanaf de Waalkade staat u binnen vijf minuten in de ongerepte natuur van de Ooijpolder. Ook natuurgebieden als Heumensoord, de Duivelsberg en Overasseltse- en Hatertse Vennen bevinden zich op steenworp afstand van Nijmegen.

Wanneer u een huis wilt kopen in Nijmegen zult u een lange adem nodig hebben. De woningmarkt in Nijmegen is momenteel erg krap. Vooral in geliefde wijken als Lent, Brakkenstein, Groenewoud, Nijmegen-Oost en Hazenkamp gaan woningen als warme broodjes over de toonbank

Dit is natuurlijk goed nieuws voor woningeigenaren in Nijmegen die hun huis willen verkopen. Een huis in een goede buurt en voor een goede prijs staat namelijk gemiddeld maar zes weken in de verkoop. Daarnaast wordt één op de drie koopwoningen in Nijmegen boven de vraagprijs verkocht. Potentiële kopers zijn vaak bereid tussen de 10.000 en 20.000 euro meer te betalen.

Of u nu een huis wilt kopen of verkopen, het vinden van een goedkope en goede makelaar in Nijmegen kan behoorlijk overweldigend zijn. Want met 107 makelaars om uit te kiezen, hoe weet u nu welke makelaar de juiste prijs hanteert voor de benodigde dienstverlening?

Geen zorgen, bij DeGoedkoopsteMakelaar.nl kunt u gemakkelijk makelaars in Nijmegen met elkaar vergelijken op prijs en service. Daarmee bespaart u al gauw honderden euro’s op uw makelaarskosten.