Vergelijk alle makelaars in Den Haag

{{ agency.places[0].name }} (+{{ agency.pretty_distance }}km)
{{ agency.rating }}/10 {{ agency.rating_count }} beoordelingen
€ {{ agency.pretty_costs }}

Den Haag, een écht onderscheidende stad

Een rijke historie, bruisende cultuur, indrukwekkende architectuur en een shopwalhalla, Den Haag heeft het allemaal. Met maar liefst 11 kilometer strand in de achtertuin is Den Haag ook nog eens de enige grote Nederlandse stad aan zee. Tel daarbij op dat Den Haag hofstad en politieke hoofdstad is van Nederland en u kunt wel stellen dat Den Haag een écht onderscheidende stad is.

Wist u dat Den Haag de meeste bezienswaardigheden per vierkante meter van Nederland heeft? Met attracties als het Binnenhof, het Vredespaleis, ‘s Mauritshuis, de pier in Scheveningen en Madurodam is er voor ieder wat wils. Daarnaast is er bijna ieder weekend wel een festival te bezoeken op het gebied van muziek, dans, kunst, film, literatuur, theater of sport. Over sport gesproken, deze stad aan zee leent zich ook perfect voor strand- en zeesporten.

Of u nu een starter bent of bezig bent met gezinsuitbreiding, voor iedere fase in uw leven vindt u in Den Haag wel een wijk die bij u past. De stad kent echt chique stadsdelen zoals het Hofkwartier, maar ook nog heel volkse buurten, zoals de Stationsbuurt en Schilderswijk. Verder is er de bruisende Binnenstad, het gezellige Zeeheldenkwartier, het levendige Buurtschap 2005, de romantische Archipelbuurt en natuurlijk de badplaats Scheveningen!

Ook Den Haag heeft te maken met een oververhitte woningmarkt. De huizenprijzen zijn in de afgelopen jaren flink gestegen. De gemiddelde verkoopprijs van een koophuis in Den Haag is momenteel €309.000 en dat is meer dan het landelijke gemiddelde (bron NVM).

Als u een huis wilt kopen of verkopen in Den Haag is het belangrijk om u goed voor te bereiden. Wie kan u daar beter bij helpen dan een makelaar? Bij DeGoedkoopsteMakelaar.nl vergelijkt u makelaars in Den Haag met elkaar op basis van prijs en service. Zo vindt u gemakkelijk en snel de makelaar die bij u past én bespaart u al gauw honderden euro’s op uw makelaarskosten.