Vergelijk alle makelaars in Amsterdam

{{ agency.places[0].name }} (+{{ agency.pretty_distance }}km)
{{ agency.rating }}/10 {{ agency.rating_count }} beoordelingen
€ {{ agency.pretty_costs }}

De aantrekkingskracht van Amsterdam

Amsterdam heeft al eeuwen een grote aantrekkingskracht. Steeds meer mensen willen er wonen, werken en studeren. Dat is terug te zien in de woningmarkt van de stad. Nooit eerder werden woningen voor zoveel geld verkocht als in 2018. Inmiddels lijkt de markt wat te stabiliseren. Het is ook voor het eerst in jaren dat de prijsstijging in Amsterdam onder het landelijke gemiddelde ligt.

Wie echter op zoek is naar een koopwoning in Amsterdam betaalt daarvoor nog steeds de hoofdprijs. De gemiddelde prijs van een woning in de stad ligt op 448.000 euro. Maar daar krijgt u dan wel weer wat voor terug.

Namelijk een bruisende en interessante stad met een open en tolerante sfeer. Een sfeer die ervoor heeft gezorgd dat Amsterdam een thuishaven voor meer dan 180 nationaliteiten werd. Niet zo vreemd dus dat de stad cultuur dan hoog in het vaandel heeft staan. Amsterdam heeft met honderden clubs, theaters, musea, muziekpodia en bioscopen het grootste culturele aanbod ter wereld.

Maar er is zoveel meer te zien en doen in Amsterdam. Elke buurt heeft zijn eigen charme en identiteit, met zijn eigen markt, typische cafeetjes en winkels. De meest bezochte buurt is uiteraard de grachtengordel, welke in 2010 is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco. Ook wijken als De Jordaan, De Pijp, Oud-West, Noord, Bos en Lommer en De Baarsjes zijn razend populair.

Op zoek naar de verborgen pareltjes in Amsterdam? Neem de fiets. Er is bijna geen stad ter wereld waar zoveel gefietst wordt als in Amsterdam. De stad heeft dan ook meer fietsen (881.000) dan inwoners (834.713).

Uw huis in Amsterdam verkopen

Een goudmijn dus, als u nu in Amsterdam woont. Uw huis verkopen zou een fluitje van een cent moeten zijn. Waarom dan nog geld uitgeven aan een makelaar? Omdat juist in een oververhitte huizenmarkt een makelaar u kan helpen uw huis tegen een zo hoog mogelijke prijs en onder de meest gunstige voorwaarden te verkopen.

En hoe zit het dan met kopen? Als koper vist u toch vaak achter het net als u geen makelaar hebt. Dat komt doordat makelaars over het nieuwste woningaanbod beschikken. Wilt u deelnemen aan de strijd om een woning te kopen? Dan zult u daarvoor moeten betalen.

Gelukkig kunt u al gauw honderden euro’s besparen op uw makelaarskosten. Bij DeGoedkoopsteMakelaar.nl vergelijkt u makelaars in Amsterdam met elkaar op prijs en service. Zo vindt u de beste makelaar in Amsterdam.