Vergelijk alle makelaars in Rotterdam

Op zoek naar een geschikte makelaar in Rotterdam? Of je een huis wilt kopen, jouw huis wilt verkopen of alleen een taxatie uit wilt laten voren, het vinden van een de juiste makelaar kan behoorlijk overweldigend zijn. Via DeGoedkoopsteMakelaar.nl vraag je heel eenvoudig offertes aan bij 52 makelaars in Rotterdam. Vergelijk en kies zelf de beste makelaar!

Kom je er zelf niet uit? Gebruik onze handige tool om eenvoudig te matches en offertes aan te vragen bij makelaars uit jouw regio die passen bij jouw voorkeuren.

Rotterdam, een stad met een verhaal

Rotterdam is een stad met een verhaal. Een verhaal van verwoesting en van wederopbouw. En van een vernieuwingsdrift die al vanaf het ontstaan van de stad typerend is voor de Rotterdammers. Ook in de afgelopen jaren is er veel veranderd in Rotterdam. De stad heeft zich ontpopt tot een ware wereldstad met gevarieerde wijken, een indrukwekkende haven en een rijk cultureel leven.

Dankzij de strategische ligging staat Rotterdam letterlijk in verbinding met de rest van de wereld. Met een haven die tot de grootste wereld behoort is Rotterdam dé toegangspoort tot Europa en een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven. Ook is er ruimte voor innovatie en ondernemerschap.

Met zo’n 170 nationaliteiten is Rotterdam een echte smeltkroes van culturen. Het maakt niet uit welke leefstijl, leeftijd of culturele achtergrond u heeft, iedereen kan er aarden. Deze schat aan verschillende culturen zorgt voor een open en tolerante sfeer, restaurants uit alle windstreken en het gezelligste feest van de stad: het zomercarnaval.

Ondanks dat Rotterdam steeds meer aantrekkingskracht heeft als wereldse woonstad, zijn de woningprijzen nog steeds relatief laag. Een Rotterdamse koopwoning kost ongeveer 85% van het landelijk gemiddelde. Rotterdam is daarmee in verhouding voordeliger dan Utrecht, Den Haag en Amsterdam.

Toch kan het maar zo zijn dat u op zoek bent naar een woning in Rotterdam, maar dat de prijzen te hoog zijn in de wijken waar u zoekt. Ook is het als koper moeilijk om er tussen te komen en zijn de woningen vaak razendsnel weg. Met een makelaar heeft u vaak een streepje voor op de rest. Niet alleen beschikt een makelaar over het nieuwste woningaanbod, hij of zij zorgt er ook voor dat u goed geïnformeerd bent en niet teveel betaalt voor een woning.

Ook als verkoper doet u er goed aan een makelaar in te zetten als u een huis wilt verkopen in Rotterdam. Een makelaar zorgt er namelijk voor dat uw huis zo snel mogelijk verkocht wordt voor de beste prijs.

Op zoek naar de beste makelaar in Rotterdam? Bij DeGoedkoopsteMakelaar.nl vergelijkt u makelaars in Rotterdam met elkaar op basis van prijs en service. Zo bespaart u al gauw honderden euro’s op uw makelaarskosten.