Vergelijk alle makelaars in Den Haag

Leg jouw woning voor aan betrouwbare NVM makelaars, ontvang offertes en vergelijk zo de kosten van makelaars in Den Haag.

  • Gratis
  • Snel
  • Vrijblijvend

Stap 1 van 4 - Stap 1

0%
  • Wat is het adres van de woning?

Offerte ontvangen

Offerte ontvangen 2 minuten geleden

Je hebt een nieuwe offerte ontvangen

Hoe werkt het?

Plaats vrijblijvend je aanvraag

Leg je woning voor aan betrouwbare NVM makelaars in Den Haag.

Ontvang offertes

Ontvang vrijblijvende prijsvoorstellen voor de verkoop, aankoop of een taxatierapport van jouw woning.

Vergelijk en kies

Vergelijk de voorstellen en kies de makelaar die het beste bij jou past.

Alle makelaars in Den Haag

Op zoek naar een geschikte makelaar in Den Haag? Of je een huis wilt kopen, jouw huis wilt verkopen of alleen een taxatie uit wilt laten voren, het vinden van een de juiste makelaar kan behoorlijk overweldigend zijn. Via De Goedkoopste Makelaar vind je alle makelaars in Den Haag.

SMASH Makelaars

Aanbevolen
Den Haag

Meer makelaars in de buurt van Den Haag

{{ agency.places[0].name }} (+{{ agency.pretty_distance }}km)
{{ agency.rating }}/10 {{ agency.rating_count }} beoordelingen
€ {{ agency.pretty_costs }}

Makelaar Den Haag

Den Haag, een écht onderscheidende stad

Een rijke historie, bruisende cultuur, indrukwekkende architectuur en een shopwalhalla, Den Haag heeft het allemaal. Met maar liefst 11 kilometer strand in de achtertuin is Den Haag ook nog eens de enige grote Nederlandse stad aan zee. Tel daarbij op dat Den Haag hofstad en politieke hoofdstad is van Nederland en u kunt wel stellen dat Den Haag een écht onderscheidende stad is.

Wist u dat Den Haag de meeste bezienswaardigheden per vierkante meter van Nederland heeft? Met attracties als het Binnenhof, het Vredespaleis, ‘s Mauritshuis, de pier in Scheveningen en Madurodam is er voor ieder wat wils. Daarnaast is er bijna ieder weekend wel een festival te bezoeken op het gebied van muziek, dans, kunst, film, literatuur, theater of sport. Over sport gesproken, deze stad aan zee leent zich ook perfect voor strand- en zeesporten.

Of u nu een starter bent of bezig bent met gezinsuitbreiding, voor iedere fase in uw leven vindt u in Den Haag wel een wijk die bij u past. De stad kent echt chique stadsdelen zoals het Hofkwartier, maar ook nog heel volkse buurten, zoals de Stationsbuurt en Schilderswijk. Verder is er de bruisende Binnenstad, het gezellige Zeeheldenkwartier, het levendige Buurtschap 2005, de romantische Archipelbuurt en natuurlijk de badplaats Scheveningen!

Ook Den Haag heeft te maken met een oververhitte woningmarkt. De huizenprijzen zijn in de afgelopen jaren flink gestegen. De gemiddelde verkoopprijs van een koophuis in Den Haag is momenteel €309.000 en dat is meer dan het landelijke gemiddelde (bron NVM).

Als u een huis wilt kopen of verkopen in Den Haag is het belangrijk om u goed voor te bereiden. Wie kan u daar beter bij helpen dan een makelaar? Bij DeGoedkoopsteMakelaar.nl vergelijkt u makelaars in Den Haag met elkaar op basis van prijs en service. Zo vindt u gemakkelijk en snel de makelaar die bij u past én bespaart u al gauw honderden euro’s op uw makelaarskosten.

Start vandaag met het vergelijken van makelaars

Start hier

Leg gratis en vrijblijvend jouw woning voor aan betrouwbare NVM makelaars, ontvang gratis offertes en vergelijk zo de kosten van makelaars in jouw omgeving.