Hoe werkt het

Ik zoek een makelaar!

Je bent op zoek naar een makelaar voor een aankoop, verkoop of taxatie van een woning, maar wilt graag duidelijkheid hebben over de tarieven en courtages – begrijpelijk, niemand wilt namelijk teveel betalen. DeGoedkoopsteMakelaar is speciaal voor je ingericht om de verschillende makelaars op een rij te zetten. Je kunt direct een offerte aanvragen op basis van de aangeboden tarieven bij ons op de website, waardoor wij je rechtstreeks in contact brengen met de door jou gekozen makelaar in de buurt.

Je bent al voorzien van een goedkope makelaar in slechts vijf stappen:

  • 1. Voer je plaats of postcode in.

Bij DeGoedkoopsteMakelaar.nl kun je gebruik maken van de zoekfunctie op de homepagina. Alle plaatsnamen en postcodes worden herkent door onze zoekfunctionaliteit.

  • 2. Selecteer welke dienstverlening je wilt.

Je kunt boven de zoekresultaten filteren op de door jou benodigde dienstverlening.

  • 3. Zoek in het aanbod.

Je kunt rechts boven de zoekresultaten rangschikken op basis van prijs, beoordelingen en afstand. De makelaars in de lijst zullen een groene markering illustreren met “gecontroleerd” wanneer wij vanuit ons platform de actuele informatie hebben geverifieerd.

  • 4. Vraag een offerte aan.

Als je de afweging hebt gemaakt op basis van prijs en beoordelingen, dan is het zover om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen; je bent nog niets verplicht!

  • 5. De makelaar gaat aan de slag.

Wij houden goede controle op onze makelaars, en zorgen ervoor dat deze zich te allen tijde inspannen om uiterlijk de eerstvolgende werkdag na ontvangst van je offerte contact op te nemen.

Ik ben een makelaar!

Bent je een makelaar en wil je graag extra opvallen? Via DeGoedkoopsteMakelaar zul je zowel meer naamsbekendheid creëren, als op lange termijn meer offertes ontvangen. Doordat wij particulieren vooraf goed informeren, weet je als makelaar ook precies wat voor vlees je in de kuip heeft. Neem contact met ons op via info@degoedkoopstemakelaar.nl voor deelname.