Hoe werkt het

Ik zoek een makelaar!

U bent op zoek naar een makelaar voor een aankoop, verkoop of taxatie van een woning, maar wilt graag duidelijkheid hebben over de tarieven en courtages – begrijpelijk, niemand wilt namelijk teveel betalen. DeGoedkoopsteMakelaar is speciaal voor u ingericht om de verschillende makelaars op een rij te zetten. U kunt direct een offerte aanvragen op basis van de aangeboden tarieven bij ons op de website, waardoor wij u rechtstreeks in contact brengen met de door u gekozen makelaar in de buurt.

U bent al voorzien van een goedkope makelaar in slechts vijf stappen:

  • 1. Voer uw plaats of postcode in.

Bij DeGoedkoopsteMakelaar.nl kunt u gebruik maken van de zoekfunctie op de homepagina. Alle plaatsnamen en postcodes worden herkent door onze zoekfunctionaliteit.

  • 2. Selecteer welke dienstverlening u wilt.

U kunt boven de zoekresultaten filteren op de door uw benodigde dienstverlening.

  • 3. Zoek in het aanbod.

U kunt rechts boven de zoekresultaten rangschikken op basis van prijs, beoordelingen en afstand. De makelaars in de lijst zullen een groene markering illustreren met “gecontroleerd” wanneer wij vanuit ons platform de actuele informatie hebben geverifieerd.

  • 4. Vraag een offerte aan.

Als u de afweging heeft gemaakt op basis van prijs en beoordelingen, dan is het zover om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen; u bent nog niets verplicht!

  • 5. De makelaar gaat aan de slag.

Wij houden goede controle op onze makelaars, en zorgen ervoor dat deze zich te allen tijde inspannen om uiterlijk de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw offerte contact op te nemen.

Ik ben een makelaar!

Bent u een makelaar en wilt u graag extra opvallen? Via DeGoedkoopsteMakelaar zult u zowel meer naamsbekendheid creƫren, als op lange termijn meer offertes ontvangen. Doordat wij particulieren vooraf goed informeren, weet u als makelaar ook precies wat voor vlees u in de kuip heeft. Neem contact met ons op via info@degoedkoopstemakelaar.nl voor deelname.